Bli medlem

Förmåner

Som yrkesaktiv medlem får du tillgång till Serieförmedlingen, med all den information, rådgivning och stöd som det innebär, utöver möjligheten till professionella uppdrag.

Som medlem i Seriefrämjandet får du dessutom 4 nummer av Bild & Bubbla per år, direkt hem i brevlådan. Du har även 15 % rabatt på tidningar, böcker och annat i Serieaffären.

Kriterier

Medlem i Seriefrämjandet kan vem som helst bli här. För att bli medlem i den yrkesaktiva kategorin behöver man uppfylla våra kriterier.

Du ska arbeta professionellt med tecknade serier, som till exempel tecknare, författare, redaktör, curator, föreläsare, pedagog, eller någon av våra andra seriekompetenser. Du kan också ha studerat vid någon av de kvalificerande utbildningarna.

Kvalificerande utbildningar: Serietecknarskolan i Hofors, Serie och bildberättarprogrammet vid Högskolan i Gävle, Serieskolan i Malmö och Storytelling vid Konstfack.

Avgift

Medlemsavgift för yrkesaktiv medlem uppgår för närvarande till 348 kr för vuxen och 296 kr för dig under 23 år.

Ansök genom att fylla i dina uppgifter här nedanför.

Län:

 Kvinna Man Odefinierad


Studerar:  Ja Nej

Arbetsprover: Ladda upp tre publicerade arbeten från de senaste tre åren.
CV: Ladda upp PDF i A4-format på högst fyra sidor.


Medlemsvillkor: Seriefrämjandet har rätt att lämna den yrkesaktiva medlemmens namn- och kontaktuppgifter till potentiella uppdragsgivare.

Jag godkänner:

Antispam:
captcha